Pavla Charvátová Vyhazov z Televizních novin! Tahle ji nahradí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavla Charvátová Vyhazov z Televizních novin! Tahle ji nahradí

Pavla Charvátová
Pavla Charvátová (: Archiv)

PRAHA – Moderátorská hvězda »nováckých« Televizních novin Pavla Charvátová (33) skončila v Televizních novinách! A to pěkně rychle!

„Ráno přišla normálně do nového studia, kde se zkouší nová podoba Televizních novin, které se budou od soboty vysílat a šéf zpravodajství Martin Ondráček jí řekl, že končí. Byl to pro Pavlu pořádný šok,“ přiznal včera deníku Aha! jeden z lidí ze zpravodajského týmu televize Nova. „Obraťte se na naši tiskovou mluvčí, já k tomu nic říkat nebudu,“ reagoval na náš dotaz Ondráček.

„Dostala jsem nabídku na nový zpravodajský pořad,“ potvrdila nám včera pořádně zaskočená Charvátová a víc se o tom odmítla bavit. Podle našich informací Charvátové kolega Pavel Dumbrovský zůstává a na místo Pavly nastoupí misska Renáta Czadernová. Spolu budou moderovat zatím jako jediná dvojice Odpolední Televizní noviny, které získávají na Nově stále větší sledovanost. Zbylé dvě moderátorské dvojice – Lucie Borhyová a Rey Koranteng a Markéta Fialová s Pavlem Voříškem by měli zůstat a moderovat večerní Televizní noviny jako doposud. Dnes dopoledne má Nova tiskovou konferenci, kde oznámí další podrobnosti. O nich čtěte více zítra v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.