Korec už je v chomoutu: Propil se až k manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Korec už je v chomoutu: Propil se až k manželství!

Nevěstě Magdě Nikodémové to ve svatebních šatech moc slušelo a ženich Vlastík Korec vypadal taky jako ze žurnálu!
Nevěstě Magdě Nikodémové to ve svatebních šatech moc slušelo a ženich Vlastík Korec vypadal taky jako ze žurnálu! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátor Vlastík Korec (35) už je v chomoutu! Do něj ho nalákala jeho moderátorská kolegyně Magdaléna Nikodémová (32), které včera na Staroměstské radnici řekl své »ANO«!

Moderátor Vlastík Korec (35) už je v chomoutu! Do něj ho nalákala jeho moderátorská kolegyně Magdaléna Nikodémová (32), které včera na Staroměstské radnici řekl své »ANO«! Cesta k blonďaté krásce s ostrým jazykem však pro sympatického moderátora znamenala pořádnou trému i bujarou pitku!

„Samozřejmě jsem se musel naposledy rozloučit se svobodou, takže jsem pozval své kamarády na bujarou oslavu do útulné hospůdky a loučení skončilo až těsně nad ránem,“ svěřil se nám nervózní Korec pár minut předtím, než vlezl do manželského chomoutu.

„Protože dodržujeme tradici, že ženich smí nevěstu vidět až před obřadem, tak jsem měl trochu nervy z toho, jaké bude mít Magda na sobě šaty,“ dodal Korec s tím, že na krátkou svatební cestu vyrazí co nevidět do slunného Tunisu.

Korce kromě rodiny před oltářem podporovali i jeho motorkářští kamarádi, moderátorka Eva Aichmajerová s přítelem Adrianem Stojkovem či Jan Révai, kteří byli po rodinném obřadu pozváni na uzavřenou hostinu do hotelu InterContinental. „Na široký okruh našich přátel jsme ale nezapomněli, pro všechny totiž uděláme za měsíc pořádný mejdan v jednom pražském klubu,“ slibuje ženich!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.