Alex Mynářová prodává šaty za desetitisíce a přiznala: Mám chůvu, co nám i uklízí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Alex Mynářová prodává šaty za desetitisíce a přiznala: Mám chůvu, co nám i uklízí

Alex Mynářová se svým mužem kancléřem. Kvůli němu odešla z České televize a vypadá to, že nelituje.
Alex Mynářová se svým mužem kancléřem. Kvůli němu odešla z České televize a vypadá to, že nelituje. (Archiv Blesku)

V poslední době zaujala vášnivou líbačkou na oslavě známého lobbisty. Drama se ale nekoná. Alex Mynářová (37) si důvěrnosti vyměňovala se svým manželem – hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (53). Vztahu musela obětovat moderování v televizi, ale rozhodně kvůli tomu nestrádá.

Matka dvou synů, kdy k pětiletému Vratislavovi loni v létě přibyl bráška Viktor, se nyní hlavně zabývá prodejem vlastní značky šatů. Zájemkyně jsou za ně ochotny utratit i přes patnáct tisíc. Nyní kolekci rozšířila o polokošile pro muže a malé chlapce. Jako modela angažovala i svého staršího syna. „Ostatně byl mou inspirací i při vytváření dětských polo triček. Nebylo tedy co promýšlet,“ vysvětlila, proč ho vzala k profesionálnímu fotografovi.

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě:

Pomoc nedonošeným
V minulosti ostatně už záběry svého předčasně narozeného syna použila do reklamy na svoji produkci. Miminko vážilo jen přes dvě kila a muselo strávit několik dnů v inkubátoru. A to jí vnuklo nápad založit módní značku. „Právě prvorozený syn a jeho předčasné narození byly impulzem k založení značky Alex by Gianni, jejímž posláním je pomáhat předčasně narozeným dětem a jejich rodinám,“ řekla Aha! Mynářová. Podle ní je pro každou matku zdrcující, když ví o možnosti, která by jejímu dítěti pomohla zmírnit následky předčasného narození, ale nemůže si ji dovolit. Navíc pro řadu rodin je velkým zásahem do rodinného rozpočtu, když musí každý den dojíždět za miminkem v inkubátoru.

Natáčí zadarmo
Sama Alex, která má za sebou i nešťastný potrat holčičky, ale existenční starosti rozhodně nemá. Začátkem loňského léta se s manželem přestěhovali do honosné vily v pražských Strašnicích, kterou podle realitních makléřů koupil kancléř podezřele levně. Na domácnost ale není sama. „Nejsem žádná superžena. Mám slečnu, která mi pomáhá s úklidem a péčí o Viktora,“ přiznává Mynářová. Přesto je prý občas s časem na štíru a musí si ho pečlivě plánovat, protože starší syn Vráťa už chodí do školky. Sama pak na Hradě moderuje různé společenské akce a natáčí videa pro youtubový kanál Kanceláře prezidenta republiky, kterou vede její manžel. Dušuje se přitom, že zcela zadarmo.

Vášnivá líbačka
„Moc jsme si to všichni užili,“ komentovala Mynářová své vášnivé polibky manžela na sobotní oslavě stříbrné svatby mocného lobbisty Tomáše Hrdličky (51). Velkolepého mejdanu v hotelu v Hluboké, se zúčastnili i další prezidentovi nejbližší spolupracovníci, jako například poradce Martin Nejedlý (53). Nechyběl tu obrovský ohňostroj ani zpívající Michal David (59).

Kauza prověrky končí? Zemanova pravá ruka: NEPOTŘEBUJU JI

Ani za více než sedm let, co dělá Miloši Zemanovi (75) kancléře, nebyl Vratislav Mynář (53) schopen získat nejvyšší prověrku Národního bezpečnostního úřadu (NBÚ). Teď Mynář zjistil, že ji vlastně nepotřebuje. „Žádný zákon mi neříká, že mám mít prověrku. To znamená, že já se o žádnou prověrku neucházím,“ oznámil včera kancléř Mynář členům sněmovního rozpočtového výboru. Absence prověrky na stupeň přísně tajné mu však znemožňuje seznamovat se s utajovanými informacemi. Přitom už půl roku po nástupu do funkce v roce 2013 Zeman ohlásil, že pokud prověrku nejvyššího stupně nezíská, Mynář jako kancléř skončí. Jenže tu mu NBÚ nevydal, za což Mynář úřad zažaloval. A začátkem loňska pak žalobu sám stáhl. Trochu pak ubral i Hrad. Mynářovi prý postačí osvědčení nejnižšího stupně, tedy vyhrazené, které kancléř má.

Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
25. 6. 2020 • 05:59

Na Hluboké je všechny měli zavřít Je to drzá parta lupičů a jejich tetek bez morálky Obě děti jsou kopie toho cerveneho burana ošklivé jako autor Hnusná svoloc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.