Kancléř Mynář je podruhé otcem: Alex mu porodila Viktorka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kancléř Mynář je podruhé otcem: Alex mu porodila Viktorka

Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář
Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (Foto Ladislav Křivan, Daniel Černovský, Martin Hykl, David Kundrát, archiv rodiny Vratislav Mynář)

Vysněný druhý syn se ve čtvrtek narodil hradnímu kancléři Vratislavu Mynářovi (52) a jeho ženě Alex (36). Nadšený táta také prozradil jméno caparta, Viktorek.

Bráška malého Vráti (4) přišel na svět v 8.48 ráno a měřil 50 centimetrů. „Můžu potvrdit, že jsem se stal podruhé šťastným tátou. Mám z toho velkou radost a ještě to štěstí vstřebávám. Je to kluk, vážil tři kila dvacet a jmenuje se Viktorek,“ řekl Aha! Mynář, který neskrýval radost. „Jestli se ptáte, jaký byl porod, tak to je spíš otázka na manželku a ne na mě,“ uvedl ještě kancléř. Prvního syna totiž jeho žena rodila císařským řezem.


Štěstí po smůle
Nadšení rodičů je o to větší, že loni v červnu o jedno miminko přišli. Bývalá televizní moderátorka Alex byla tehdy už v 5. měsíci. I proto byla během tohoto těhotenství velmi opatrná a nechtěla o něm příliš mluvit. Ale třeba šéf jejího muže prezident Miloš Zeman (74) se nebál o špuntovi hovořit už v březnu. „Nosíš pod srdcem děťátko, já věřím, že tentokrát to dobře dopadne. Tak ti přeju, aby rostlo do zdraví a do krásy, a až přijde puberta, tak se z něj stal protivný spratek,“ dojal tehdy Alex veřejným proslovem na hradní akci, kterou moderovala.

Na video s Alexandrou Mynářovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.