Ilona Svobodová z Ulice slaví 60: Bouřlivý mejdan s kamarády! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ilona Svobodová z Ulice slaví 60: Bouřlivý mejdan s kamarády!

Herečka Ilona Svobodová
Herečka Ilona Svobodová (Michal Protivanský)

Rok narození by usměvavé herečce hádal málokdo. Tentokrát si ho ale nenechala pro sebe a uspořádala bouřlivý mejdan. Ilona Svobodová alias Jitka Farská z Ulice totiž oslavila šedesátku!

A rozhodně to nebylo jen pár oschlých chlebíčků a zdvořilé podání ruky! „Oslava byla bouřlivá, jen jsme museli dodržet takový ty kraviny, že se musí zavřít v tolik a tolik hodin. Ale sešlo se plno kamarádů a známých. Bylo to moc krásný,“ raduje se Jitka, která před šesti lety navždy přišla o milovaného manžela Petra Skoumala (†76). Gratulantů s dárečky bylo ale tolik, že nenechali herečku ani na minutku smutnit. „Dostala toho plno, ale všechny dárky naštěstí praktické. Raději jsem to dopředu korigovala, abych nedostala jenom kytky. Bylo to prostě krásné,“ svěřila se Aha! nadšeným hlasem. Kolegové jí nedali moc šancí po šedesátce abstinovat – vinotéku jí naplnili výbornými vínky.

Ilona Svobodová má nové tetování: Přineslo jí zdravotní problémy!

Video se připravuje ...

„Radost mi toho udělalo strašně moc, ale dostala jsem plno zajímavých věcí – tašek, batůžků a náramků, oblečení a knihy. A plno lahví bílého vína,“ smála se představitelka Jitky Farské z Ulice.

Ilona Svobodová na křtu knihy o 1989: Jak se musela před revolucí živit?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
22. 6. 2020 • 16:13

Nám všem? Mluv za sebe smudlo

defakto
22. 6. 2020 • 07:33

... slavná "hviezda" z Ulice , která se v ní bůh ví proč objevuje už celá léta , by už raději měla nastoupit do důchodu ! Ulevilo by se Ulici a taky nám všem .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.