Na Floridě lákají fanoušky čarodejnické ságy: Bydlete jako Harry Potter! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Na Floridě lákají fanoušky čarodejnické ságy: Bydlete jako Harry Potter!

Harry, Hermiona a Ron.
Harry, Hermiona a Ron. (Foto Airbnb)

Pohyblivá schodiště, létající auta, nástupiště 9 ¾... Abyste se alespoň na chvíli cítili jako čaroděj Harry Potter, žádná kouzla nepotřebujete, dokonce ani speciální expres, který by vás odvezl do Bradavic. Stačí si přes jednu sdílenou platformu pronajmout osmipokojový byt na Floridě, který se světoznámou ságou plně inspiroval.

Kouzelné místo se nachází ve čtvrti Champions Gate nedaleko zábavního parku Universal Orlando. A ubytovat se zde mohou všichni mudlové (lidé nekouzlenického původu), kteří propadli literárnímu fenoménu z pera britské spisovatelky J. K. Rowlingové (54). Kromě osmi tematických pokojů zde najdete i pět koupelen. Všechny místnosti se inspirují scénami z filmů a kolejemi jako Nebelvír, Mrzimor, Havraspár a Zmijozel. V domě pochopitelně nechybí ani Harryho sněžná sova Hedvika, a pokud pottterovských motivů nebudete mít stále dost, můžete složit hlavu v posteli ve tvaru létajícího Fordu Anglia, s nímž Ron Weasley naboural do Vrby mlátičky. Zbývá tedy dodat poslední: Každá noc tam vás vyjde na 11 800 Kč.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.