Martin Dejdar - Bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Dejdar - Bolesti!

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herce Martina Dejdara (42) trápí neuvěřitelné bolesti kolena! A čeká ho nepříjemná operace! Kulhání a škubání v koleně ho dokonce dohnalo k tomu, že musel na dva měsíce zrušit svá divadelní vystoupení v Hudebním divadle v Karlíně. Jde o následky květnové autohavárie, kdy si herec pohmoždil ruku a obě nohy, a jak sám řekl, přežil svou vlastní smrt?

O úspěšného herce se už bojí i jeho kamarádi. „Musí to být vážné, v neděli ani nepřišel na fotbal Amfory. Asi ho to muselo hodně bolet. Možná ho čeká už tento týden operace,“ řekl deníku Aha! s obavami prezident Amfory Petr Salava.

A Salavovy obavy jsou na místě! Dejdar opravdu plánuje podstoupit operaci už příští měsíc. „Půjde však jen o banální zákrok, který snad proběhne ambulantně,“ řekl deníku Aha! jeho manažer Roman Roun, který však potvrdil, že má herec momentálně s kolenem velké problémy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.