Milionář Michal Červín: Tají vážnou, nevyléčitelnou nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milionář Michal Červín: Tají vážnou, nevyléčitelnou nemoc!

Michal Červín
Michal Červín (: archiv TV Nova)

PRAHA – Údajného milionáře Michala Červína (37) z novácké reality show Vem si mě! netrápí jen temná minulost (milionové dluhy a údajné pojistné podvody), ale podle všeho i vážná nemoc!

Údajného milionáře Michala Červína (37) z novácké reality show Vem si mě! netrápí jen temná minulost (milionové dluhy a údajné pojistné podvody), ale podle všeho i vážná nemoc! „Michalovi se dělají na vnitřní straně střev polypy, které mu střeva ucpávají. Už kvůli tomu byl dvakrát na operaci. Má kvůli tomu strašné bolesti,“ prozradil deníku Aha! Červínův bývalý nejlepší kamarád Lubomír Stránský.

„Když ho kvůli tomu operovali poprvé, tak jsem za ním byl v nemocnici. Tehdy jsme si byli ještě hodně blízcí, byli jsme jak bratři. Měl opravdu tak ukrutné bolesti, že když jsem to viděl, tak jsem brečel,“ popisuje Stránský Červínovo utrpení. „Michal říkal, že ta nemoc se sice dá léčit, ale nedá se vyléčit, takže s ní bude muset bojovat až do smrti,“ dodává bývalý Červínův kamarád. Tato nemoc je podle lékařů velmi vážná. Často totiž může skončit rakovinou. „Jde o tzv. polypózu, onemocnění s hromadným výskytem polypů – výrůstků nejen v tlustém střevě, ale celé trávicí trubici,“ vysvětluje lékař Petr Randáček s tím, že lidé s tímto onemocněním musí být pravidelně sledováni, protože některé polypy mají vysoké riziko změny ve zhoubný nádor.

„Proto se také polypy preventivně odstraňují a vždy odesílají do laboratoře, aby se zjistilo, zda se v nich neobjevily zhoubné buňky,“ dodává Randáček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.