Tomáš Magnusek: OPERACE! 52 stehů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Magnusek: OPERACE! 52 stehů

Režisér Tomáš Magnusek vypadá báječně.
Režisér Tomáš Magnusek vypadá báječně. (Archiv T. Magnuska)

Z původních 170 kilogramů zhubl během čtyř měsíců na 120 kilo. To však nebylp pro Tomáše Magnuska (35) dostačující a zhubl dalších 18 kilo! Svou proměnu završil operací, která mu odstranila kožní převis z břicha a také kýlu. Nyní jeho břicho „zdobí“ obří jizva s 52 stehy.

Magnusek, jehož proslavil film Bastardi se rozhodl zhubnout i i ze zdravotních důvodů. „Za rok jsem shodil 10 kilo, za poslední čtyři měsíce 50 a zbytek šel dolů při operaci, kdy mi odstranili kožní převis z břicha a také kýlu,” popsal dle Super.cz.

Razantní snížení váhy se však neobešlo bez operace. „Podstoupil jsem zdravotní operace. Rozpouštěli mi i prsa, měl jsem je jak Pamela. Měl jsem i kýlu, která šla společně s přebývající kůží pryč. Jsem dva týdny po operaci, nemůžu nic, ale dělám všechno, protože jsem dement,“ prozradil. Po operaci mu na břichu zůstala jizva s 52 stehy. Režisér musí momentálně nosit stahovací pás a opírá se o hůl.

V hubnutí mu byla velkou oporou také manželka Gábina. Kromě toho, že musel změnit svůj jídelníček, se začal více hýbat, plavat a také navštěvoval saunu. „Musel jsem zapomenout, že existuje výtah, nenechal jsem si od nikoho nic podat,” řekl webu Super.cz Magnusek.

Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petersonick
6. 6. 2020 • 21:09

Je to borec,dokázal se pořádně šprajcnout a vydržet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.