Zbitý a zkrvavený Saša Rašilov: Opravdu dostal nakládačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zbitý a zkrvavený Saša Rašilov: Opravdu dostal nakládačku!

Saša Rašilov v seriálu Modrý kód.
Saša Rašilov v seriálu Modrý kód. (Foto FTV Prima)

Maskéři seriálu Modrý kód se slušně vyřádili na herci Sašovi Rašilovovi (47). Ciferník mu v maskérně rozbili za necelou půlhodinu, na place ho ale trápili mnohem déle. A to doslova.

Coby MUDr. Michal Tomášek se Saša Rašilov dostane do vyloučené rubavské čtvrti zvané Ronďák. Netuší, že ho jeho výlety na nebezpečné území ohrozí na životě! Roztržené obočí, zbitý a okradený, to jsou následky brutálního napadení... I když velkou část práce odvedli maskéři, s kůží na trh šel herec sám. „Byl to nerovný zápas, dva profesionálové a já, který se neumí prát. Ty zakuklence hráli dva kaskadéři. Scénu jsme nazkoušeli, některé údery jsou simulované, ale chtěl jsem, aby to vypadalo co nejvěrohodněji, takže jsem sem tam jednu schytal. Ale tak, abych byl schopný odehrát další obrazy,“ smál se Rašilov.

Ten den totiž natáčel scény do více dílů, a protože filmaři málokdy točí chronologicky, vracel se i v čase. A to s poničenou vizáží – roztrženým obočím a rozbitým nosem – nešlo. Zranění mu maskéři museli vyrábět hned několikrát, natáčení jednoho dílu je rozvržené do dvou týdnů, během nichž tvořili maskéři různé fáze hojení. „Já mám tahle natáčení rád. Pro nás, kteří většinu seriálu točíme v ateliérech, jsou reálná prostředí vždycky vzrušující. I když je to samozřejmě mnohem méně komfortní a technicky náročnější. Ateliér je nasvícený, všude ticho, klid, žádná zdržení. Tohle jsme točili v reálném paneláku, kde musíte zastavit klapku pokaždé, když někdo pustí vysavač nebo zapne nahlas televizi,“ prozrazuje Rašilov.

Nový český film Můj příběh: Saša Rašilov v roli démonického muže:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.