Herec Roman Skamene (65): VYDĚLÁVÁ PENÍZE S VĚDMOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Roman Skamene (65): VYDĚLÁVÁ PENÍZE S VĚDMOU!

Z důchodu 11 tisíc korun dle svých slov nevyžije.
Z důchodu 11 tisíc korun dle svých slov nevyžije. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák)

Kšefty musel zrušit a z důchodu si už cigára prý nekoupí. A tak se dal Roman Skamene (65) do holportu se známou televizní vědmou Ivanou Reginou Kupcovou Sádlovou (62).

Kartářku a čarodějnici poznal už před patnácti lety. „Oslovila mě pro nějaké léčitelské seance. Je to prima ženská, tak když mi teď zavolala, řekl jsem si, proč ne,“ řekl deníku Aha! vekslák Bíny z filmu Bony a klid, který se v dětství proslavil dvojrolí Prince a chuďase.

Důchod 11 tisíc
S televizní vědmou proto rozjíždí 16. června v Přešticích talkshow s názvem Čarodějnice, princ a chuďas. „Vím, kdy a kde to bude a o čem. Konkrétní věci musíme ale ještě domluvit, abych se mohl řádně připravit,“ svěřil Aha! herec, který si rád vydělá na cigára. „To víte, důchod jedenáct tisíc korun nic moc,“ posteskl si Skamene. O kšefty přišel kvůli pandemii koronaviru. Doufá, že nasmlouvané závazky, které musel zrušit, se mu nahrnou v září a říjnu.

Početná rodina
Nicnedělání ho prý baví, ale... „Zásoby začnou za chvíli docházet, takže budu muset zase pracovat!“ řekl herec s tím, že se musí postarat o početnou rodinu. Všichni teď žijí v jednom domě, „Syn, dcera, zeť, dvě vnučky, pes... Z plotny se pořád kouří,“ dodal Skamene se smíchem.

Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pelagie
23. 5. 2020 • 08:17

Kolik sis platil důchodové, tolik jsi dostal..vole..zase jeden !umělec!, který bude skuhrat....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.