Jiří Balvín: Balil Evu Aichmajerovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Balvín: Balil Evu Aichmajerovou

Jiří Balvín si na párty Óčka dal pár skleniček, a pak se družil s moderátorkou Evou Aichmajerovou.
Jiří Balvín si na párty Óčka dal pár skleniček, a pak se družil s moderátorkou Evou Aichmajerovou. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Na pátých narozeninách hudební televize Óčko to vřelo! Tým jeho moderátorů a tváří totiž společně s pozvanými hosty úplně zaplnil pražský klub Kamikaze na Štvanici, kde to bylo doslova tělo na tělo!

Na pátých narozeninách hudební televize Óčko to vřelo! Tým jeho moderátorů a tváří totiž společně s pozvanými hosty úplně zaplnil pražský klub Kamikaze na Štvanici, kde to bylo doslova tělo na tělo! A generální ředitel televize Jiří Balvín si tělo na tělo užíval i poté, co většina hostů již odešla!

Balvín si totiž dopřál na posilněnou několik skleniček opojného drinku, aby se pak šel družit s jednou z nejhezčích tváří Óčka Evou Aichmajerovou (29), jejímž výstřihem byla okouzlena většina pánského osazenstva klubu. „Jirko, už si další skleničku radši neobjednávej,“ radila mu marně jeho manželka.

To zpěvačka Lucie Vondráčková se bavila hlavně se svým bratrem Jirkou, a ještě stihla přebrat z rukou zástupce vydavatelství Universal platinovou desku za patnáct tisíc kusů své výběrové »dvojplacky« Pelmel. „Jsem moc ráda, že se moje cédéčko líbí, a Óčku přeju do dalších pěti let všechno nej!“ neskrývala radost Vondráčková.

Syn baviče Petra Novotného Pavel se zase pochlapil a na narozeniny dorazil v doprovodu nové přítelkyně a v tričku »Hvězdy TV Stream nemusí umět mluvit«. „Sorry, ale o ženských se už nebavím,“ uštědřil nám slovní facku protekční synek. To moderátorka Kateřina Kristelová by se o chlapech bavila ráda, ale se svým hokejistou Lukášem, který »bojkotuje« společenské akce, je všechno při starém. „Nedávno mi říkal, že by chtěl na chvíli zkusit hrát hokej v cizině, tak snad potom ta svatba vyjde,“ tvrdí blonďatá snoubenka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.