Csákové jdou kila do výstřihu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Csákové jdou kila do výstřihu

Vystoupení Ilony Csákové a skupiny Laura a její tygři si nenechala ujít na Cinzano párty většina přítomných hostů.
Vystoupení Ilony Csákové a skupiny Laura a její tygři si nenechala ujít na Cinzano párty většina přítomných hostů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Radka Kocurová (26), Petra Voláková (28), Leoš Mareš (31) a hlavně skupina Laura a její tygři v čele se zpěvačkou Ilonou Csákovou (36) si nenechali ujít velkolepou Cinzano párty, kde se mimo jiné konala také výstava obrazů italského malíře Selwyna Senatoriho, autora motivů 250 let Cinzana.

Radka Kocurová (26), Petra Voláková (28), Leoš Mareš (31) a hlavně skupina Laura a její tygři v čele se zpěvačkou Ilonou Csákovou (36) si nenechali ujít velkolepou Cinzano párty, kde se mimo jiné konala také výstava obrazů italského malíře Selwyna Senatoriho, autora motivů 250 let Cinzana.

A právě Csáková na této akci společnosti Bohemia Sekt, která se konala v Museu Kampa, nejvíce zazářila. Své live vystoupení totiž zpestřila odvážným sexy korzetem, který zvýrazňoval její bujný dekolt a přitahoval pozornost přítomných pánů! „Té Iloně to ale sluší,“ bylo slyšet od několika hostů, kteří si její vystoupení nenechali ujít. Zpěvačka a bývalá porotkyně »novácké« soutěže Česko hledá SuperStar také překvapila svou štíhlou postavou. Zatímco ještě před několika měsíci měla o pěkných pár kilo navíc, tak dnes je zase ve formě a chlubí se ladnými křivkami. Zřejmě jí pomáhá v současnosti velmi populární bikram jóga, které se před časem začala pravidelně věnovat. A taky korzet, který jí nejen pořádně zeštíhlil pas, ale taky nadmul poprsí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.