Dáda Patrasová: Vyměnila čas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dáda Patrasová: Vyměnila čas!

Dáda Patrasová věří značce Axcent tak moc, že své rolexky vyměnila za hodinky této značky.
Dáda Patrasová věří značce Axcent tak moc, že své rolexky vyměnila za hodinky této značky. (Aha! – Alexandr Malachovský, Miroslav Malec)

PRAHA – Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (51) navštívila veletrh Hodiny a klenoty na pražském Výstavišti. A něco tu získala, ale o něco i přišla!

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (51) navštívila veletrh Hodiny a klenoty na pražském Výstavišti. A něco tu získala, ale o něco i přišla! Vyměnila tu totiž své zlaté rolexky za švédské hodinky značky Axcent, typ Jet set. Zakoupením těchto hodinek podpořila společnost Duha, která se věnuje dětem postiženým mozkovou obrnou.

A k dobrému skutku inspirovala i druhé! Vzala s sebou také kamarádku, podnikatelku Ivu Krausovou, která si hodinky Axcent koupila rovněž! I modelka Kateřina Průšová (23) a exVyVolený Pluto (26) si udělali výlet na výstavu hodinek. Kateřinu samozřejmě nalákala nová kolekce značky Calvin Klein, která je vyrobena z leštěné nerezové oceli.

„Mně je ale jedno, z čeho je to vyrobené, nemám alergii vůbec na nic, můžu si kupovat bižutérii a věci vyrobené z čehokoli. Na značce Calvin Klein se mi nejvíc líbí, že je tak jednoduchá. Mám už vybraný prstýnek a náramek, který se parádně hodí k džínám,“ pochvalovala si sexy Kateřina novou kolekci hodinek.


6.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.