Varování Voldánové: Na tohle bychom si měli dát pozor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Varování Voldánové: Na tohle bychom si měli dát pozor!

Jolana Voldánová
Jolana Voldánová (archiv FTV Prima)

Koronavirus útočí nejen na náš imunitní systém, ale také na naší váhu. Velké množství Čechů v izolaci tloustne. Moderátorka Jolana Voldánová  (51) přiznala, že během karatény tráví spoustu času u plotny, přesto svou oblíbenou sukni stále zapne.

Opatření proti nákaze nahrávají z řady důvodů k tloustnutí,  s tím zatím nemá problém Voldánová. „Držím se statečně, i když na váhu si pro jistotu už šest týdnů nestoupám. Ale dokud zapnu svoji oblíbenou sukni, jsem spokojená. A přestože vařím a peču jak o život, jsme všichni doma, tak to kompenzuju," svěřila se časopisu Blesk pro ženy.

Moderátorka miluje procházky a práci na zahradě. Během karantény má na tyto oblíbené činnosti více času než kdykoliv jindy. „ Nevzpomínám si za těch patnáct let, co žijeme v domě na vesnici, že bych měla tolik času starat se o kytky. A hlavně jsem teď opravdu přešťastná, že můžu na zahradu a že to mám jen kousek do lesa a že si každý den můžu tímhle způsobem vyčistit hlavu," řekla Voldánová.

Ačkoliv pro některé z nás může být karanténa příliš dlouhá, Voldánová si volný čas užívá a rozhodně se nenudí. „Nastavila jsem si to tak, že si každé ráno řeknu, co všechno chci udělat, a podle toho se řídím. A protože vaření je moje vášeň, stojím většinou celé dopoledne u plotny, odpoledne jdu ven nebo sázím kytky, večery věnujeme filmům. Dělám zásobovače babičkám, když něco potřebují a nechce se jim ven. A dělám věci, které by mě nikdy před tím ani nenapadly, třeba pěstuju rajčata. Už těch sazeniček mám tolik, že si s nimi asi půjdu stoupnout na trh," řekla časopisu Blesk pro ženy Voldánová.

Moderátorka také přiznala, že strach z koronaviru jí nezpůsobuje ani tak nemoc samotná, ale reakce lidí na ni. „Já se nebojím virů, ty tady budou pořád a všechny nás přežijí. Pozorně čtu články od skutečných odborníků a bavím se často se známými lékaři, kteří to nijak černě nevidí. To, čeho se skutečně bojím, je lidská hysterie, hloupost a stádní chování. To je něco, na co bychom si měli dát všichni velký pozor, protože se najednou ukazuje, jak strašně jednoduché je manipulovat s lidmi a co všechno si nechají líbit, když je někdo udržuje ve strachu," dodala.

Jolana Voldánová: Modeling mě hubnout nepřinutí, do Aleny šatů se vejdu i s koronakily navíc:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.