Královna aerobiku už dnes večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Královna aerobiku už dnes večer!

Královnou aerobiku se stala Monika Horáková (uprostřed), první vicemiss je Martina Želiborová (vlevo) a jako bronzová se umístila Zuzana Balcárková.
Královnou aerobiku se stala Monika Horáková (uprostřed), první vicemiss je Martina Želiborová (vlevo) a jako bronzová se umístila Zuzana Balcárková. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Už dnes večer bude od 20 hodin na televizi Prima odvysílán záznam z klání o titul Královny aerobiku! Bitvu mezi deseti majitelkami krásných těl bude moderovat Světlana Zárubová s Petrem Salavou a na galavečeru zazpívá Lucie Bílá, Petr Kolář či Petr Bende.

Už dnes večer bude od 20 hodin na televizi Prima odvysílán záznam z klání o titul Královny aerobiku! Bitvu mezi deseti majitelkami krásných těl bude moderovat Světlana Zárubová s Petrem Salavou a na galavečeru zazpívá Lucie Bílá, Petr Kolář či Petr Bende.

Na přetřes jistě přijdou i záběry ze soustředění v Turecku, kde dívky dostaly pěkně do těla. V rozhovorech s dívkami se představí řada populárních mužů jako Pavel Zuna, Daniel Bambas či Jan Rosák a v porotě usedli třeba zpěváci Robert N. a Tomáš Savka. Na sestřih Miss aerobik 2007 v režii Jiřího Adamce se můžete podívat již dnes večer na Primě, kde startuje Královna aerobiku od 20 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.