Kdo je ta babka? Radek Brzobohatý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Kdo je ta babka? Radek Brzobohatý!

Radek Brzobohatý
Radek Brzobohatý (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Legendární herec Radek Brzobohatý (75), vzor chlapáctví, nosí ženské šaty! Tedy samozřejmě jenom v nové divadelní hře Klec bláznů, kterou má od včerejška na repertoáru jeho divadlo na Václavském náměstí v Praze.

Legendární herec Radek Brzobohatý (75), vzor chlapáctví, nosí ženské šaty! Tedy samozřejmě jenom v nové divadelní hře Klec bláznů, kterou má od včerejška na repertoáru jeho divadlo na Václavském náměstí v Praze.

„Mám tuto roli senátora moc rád, už jsem ji totiž před lety hrál v Karlínském divadle,“ svěřil se populární herec. A jak se cítí v krajkových dámských šatech? „Celkem dobře, jenom mám problémy s vlečkou, pořád si na ni šlapu. Nechápu, jak to ženské mohou nosit,“ smál se Radek, který v Kleci bláznů exceluje spolu Ernestem Čekanem, Antonínem Duchoslavem, svým synem Ondřejem a svojí manželkou a principálkou divadla Hanou Gregorovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.