Bílá řádila jak »patnáctka« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bílá řádila jak »patnáctka«

Lucie Bílá na křtu řádila jako za mladých let. Ewa Farna, která byla hvězdou večera, se nestačila divit, co všechno Lucka předvedla na pódiu.
Lucie Bílá na křtu řádila jako za mladých let. Ewa Farna, která byla hvězdou večera, se nestačila divit, co všechno Lucka předvedla na pódiu. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Lucie Bílá (41) vyváděla jako dračice! Zpěvačka jakoby se vrátila o dvacet pět let zpátky v čase. Elegantní usměvavá dáma? Tak na tu si Lucie v úterý večer rozhodně nehrála.

Lucie Bílá (41) vyváděla jako dračice! Zpěvačka jakoby se vrátila o dvacet pět let zpátky v čase. Elegantní usměvavá dáma? Tak na tu si Lucie v úterý večer rozhodně nehrála. Na křtu mladičké zpěvačky Ewy Farny (14) v Lucerna Music Baru se zjevila v kožené bundičce do pasu, rockerském účesu a na pódiu řádila víc než čtrnáctiletá Farna.

Teenagerský idol Ewa Farna přijel v úterý do Prahy z rodné Vendryně u polských hranic unavená a naprosto vyčerpaná. „Jsem hrozně utahaná, ale až vejdu na podium, vím, že okamžitě ožiju a pořádně to rozjedu,“ smála se Farna, která po své debutové desce Měls mě vůbec rád přišla s druhým albem s názvem Ticho a to v úterý pokřtila. Kmotrou se stala Lucie Bílá, jež to na pódiu rozjela jako patnáctka. S Ewou si dokonce zazpívaly duet Láska je Láska.

Úterní křest Farny si nenechal ujít ani ženatý skladatel Ondřej Soukup se svou milenkou Lucií Šoralovou. A oba se zřejmě rozhodli, že si budou hrát na bubáky. Z Lucerna Music Baru totiž odcházeli s bundami na hlavě! „Živé nás nedostanou!“ řvali přitom oba najednou.

Zatímco Lucia Šoralová se tentokrát mohla chlubit svým milencem, bez doprovodu dorazila zpěvačka Helena Zeťová. Ta je zřejmě velkou obdivovatelkou Farny, protože jí donesla plyšového tygra. V průběhu koncertu však visela pořád na telefonu, zřejmě kontrolovala svého přítele, hokejistu Jardu Bednáře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.