Vlasta Korec se žení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlasta Korec se žení!

Vlasta Korec chce do chomoutu s přítelkyní Magdou!A už ho nic nezastaví,9. říjenje zarohem!
Vlasta Korec chce do chomoutu s přítelkyní Magdou!A už ho nic nezastaví,9. říjenje zarohem! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Moderátor Vlasta Korec (35) už rozeslal pozvánky na svatbu! V úterý 9. října v 15 hodin totiž pojme za manželku svou přítelkyni Magdu Nikodémovou (32)! Obřad proběhne na Staroměstské radnici v Praze a oba už se na něj těší.

Moderátor Vlasta Korec (35) už rozeslal pozvánky na svatbu! V úterý 9. října v 15 hodin totiž pojme za manželku svou přítelkyni Magdu Nikodémovou (32)! Obřad proběhne na Staroměstské radnici v Praze a oba už se na něj těší.

„Ten den si ale chceme užít v rodinném kruhu a s nejbližším přáteli, počet hostů proto nebude nijak závratný,“ prozradil deníku Aha! Korec. Nevěsta na sobě bude mít šaty od módní návrhářky Heleny Mertlové a Vlasta k nim ladící oblek. O měsíc později, v pátek 9. listopadu večer, pak novomanželé pořádají svatební drink pro přátele v Restaurant & Disco People ve Štěpánské ulici. A proč tak pozdě? „Třeba mezitím někam pojedeme,“ mlží tajemně Korec. Že by chystal pro manželku překvapivou a pořádně dlouhou svatební cestu? A mezi hosty, kterými budou Jan Révai, Eva Aichmajerová či Štěpánka Duchková, se šušká, že pro Vlastu naopak chystají překvapení jeho kamarádi motorkáři!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.