Woody Allen (84): Takhle se zamiloval do adoptivní dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Woody Allen (84): Takhle se zamiloval do adoptivní dcery

Allen se Soon mají dvě děti.
Allen se Soon mají dvě děti. (Foto Profimedia.cz)

Neměl by si raději neurotický režisér Woody Allen (84) vzít svá chlípná tajemství do hrobu? To asi není v jeho povaze. Místo toho se rozhodl vydat memoáry, ve kterých popisuje, jak se zamiloval do své o 35 let mladší adoptivní dcery.

Světoznámý americký filmař a trojnásobný držitrl Oscara »měl štěstí«, že se jeho skandály provalily ještě dřív, než zábavní průmysl zcela ovlivnilo hnutí MeToo. Dnes už by zřejmě nic nenatočil. Režisér byl obviněn z obtěžování tehdy maličké adoptivní dcery Dylan (dnes 34) už na začátku 90. let, nic mu však nebylo prokázáno. Možná i proto vyjel po své další nevlastní dceři Soon-Yi Previn (dnes 49). To už s manželkou Miou Farrowovou (75), která se starala o celkem čtyři děti, tři z nich adoptované, podle svých slov žil takřka odděleně.

Mia na všechno přišla, když našla v jeho bytě erotické snímky v Jižní Koreji narozené Soon-Yi, které bylo v té době okolo 20 let. „Samozřejmě jsem rozuměl jejímu zděšení i vzteku. Byla to reakce, jakou by asi očekával každý,“ píše Allen. „Ale nikdy jsem nelitoval toho,že jsem se do Soon-Yi zamiloval. Udělal bych to kdykoli znovu. Na úplném začátku našeho vztahu byly chtíč a erotika doslova všude. Nemohli jsme ze sebe sundat ruce!“ píše Allen, který si Soon-Yi Previn vzal v roce 1997 a je s ní dodnes.

Odpor a protesty

Memoáry Woodyho Allena dlouho putovaly po nakladatelstvích a v atmosféře MeToo se k nim nikdo nechtěl hlásit. Zaměstnanci vydavatelství Hachette na protest proti vydání životopisu dokonce stávkovali. Nakonec má knížka Co se týče ničeho vyjít 7. dubna.



Přečtěte si
makmark
26. 3. 2020 • 16:54

To je závist a vztek, když úspěšný 56 lety muž je sexuálně aktivní i s o pár desítek let mladou holkou... A stará preletava Farrow nemůže vydychat ani jeho Oscary.. Pak nabadi dvery ať ho žene k soudu a on platí za neprokazane lži

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.