David Spilka: Umře v klipu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

David Spilka: Umře v klipu!

David Spilka během natáčení nového klipu s baskytaristou své kapely Zdeňkem Vlčkem.
David Spilka během natáčení nového klipu s baskytaristou své kapely Zdeňkem Vlčkem. (archiv)

PODĚBRADY U OLOMOUCE – Fanoušky zpěváka Davida Spilky (21) sžírá nedočkavost. V nejbližších dnech by se totiž na pultech mělo objevit Spilkovo dlouho připravované debutové album Stříbrný sen.

Fanoušky zpěváka Davida Spilky (21) sžírá nedočkavost. V nejbližších dnech by se totiž na pultech mělo objevit Spilkovo dlouho připravované debutové album Stříbrný sen. Lidé, kteří zatím měli možnost desku slyšet, nešetří superlativy. A aby toho nebylo málo, natočil David i nový videoklip k písni Statečné srdce.

„Je to příběh ze stejnojmenného filmu, který je přesunut do moderní doby gangů a graffiti. Při potýčce dvou gangů je omylem zastřelena dívka jednoho ze členů. Ten se chce v návalu zlosti okamžitě pomstít, ale sám přijde o život. Já tam hraju vůdce gangu a taky zemřu,“ popisuje děj akčního videa David.

Ten mimo jiné v klipu předvede i kousky z bojového umění capoeira, kterému se už několik let věnuje. „Dělal to stejný tým lidí, který natáčel můj první klip, tedy David Beránek a Honza Bartoň. Vedle toho je tam třeba i pyrotechnik z kapely Ramstein Revival Petr Fridrich a spousta mých dalších kamarádů,“ dodává David Spilka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.