Tajemství pracháče Červína - Nejlepší kamarád na něj práskl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tajemství pracháče Červína - Nejlepší kamarád na něj práskl...

Michal Červín
Michal Červín (: Archiv)

PRAHA – Milionové pojišťovací podvody! Na hrdinu novácké reality show Vem si mě! Michala Červína (37) praskla další špína. Aha! se podařilo získat výpověď bývalého nejlepšího Červínova kamaráda Lubomíra Stránského (38). Ten do nejmenších detailů popisuje pojišťovací podvody v řádech milionů korun, kterých se Červín v minulosti dopustil, ale nebyl odhalen.

Milionové podvody s auty!

A chtěl mě uplatit, abych mlčel!

PRAHA – Milionové pojišťovací podvody! Na hrdinu novácké reality show Vem si mě! Michala Červína(37) praskla další špína. Aha! se podařilo získat výpověď bývalého nejlepšího Červínova kamaráda Lubomíra Stránského (38). Ten do nejmenších detailů popisuje pojišťovací podvody v řádech milionů korun, kterých se Červín v minulosti dopustil, ale nebyl odhalen. O povedeném milionáři toho ale Stránský ví ještě mnohem víc. „Před pár dny mi Červín telefonicky nabízel tři sta tisíc korun, když z toho nic novinářům neřeknu,“ říká Stránský.

„Známe se v podstatě od narození. Naši tátové byli velcí kamarádi, bydleli jsme vedle sebe v centru Prahy. Michal byl z Rybné ulice, já jsem bydlel v Týnské. Už odmala jsme pořád byli jen spolu, a to nám vydrželo až do dospělosti,“ popisuje Stránský.

„Michal se ale vždycky choval, že je něco víc. Když si někdo v jeho okolí koupil motorku, on hned musel mít ještě lepší, aby dal najevo, že je nad všemi,“ říká bývalý Červínův přítel.

„Vždycky se hodně motal kolem aut. Jednu dobu měl dokonce autobazar v Argentinské ulici v Praze. S auty udělal neuvěřitelné množství pojišťovacích podvodů,“ tvrdí Stránský. „Například Michal měl v té době BMW a zjistil, že někde v Německu v bazaru je úplně stejné auto nabourané. Tak dojel do Německa k tomu vraku, připevnil na něj značky ze svého auta, nafotil to a pak to nahlásil jako autonehodu a nechal si vyplatit havarijní pojistku,“ odhaluje jeden z triků jeho bývalý kamarád.

„Michal měl podplaceného jednoho z likvidátorů České pojišťovny, jehož jméno znám, ale ten člověk už tam nepracuje. A právě on všechny jeho pojistné události vyřizoval, takže s tím nebyl žádný problém,“ dodává. „Jednou jsem nebyl v dobré finanční situaci a Michal toho chtěl využít. Nabídl mi dvacet tisíc za to, že na mě přepíše svoje auto a já pak to auto zbořím. Tohle pro něj dělali i jiní lidé. Jeden z těch, co tohle pro něj dělali, se pak při té havárii málem zabil a doktoři ho rok dávali dohromady. Byl to taky Michalův kamarád, ale Michal se za ním za celou dobu zastavil v nemocnici jen jednou a nakonec mu ani nechtěl dát těch dvacet tisíc,“ líčí Stránský. „Celkově těch pojišťovacích podvodů byly desítky a bylo to dohromady za mnoho milionů,“ uzavírá bývalý Červínův kamarád.

A co na to sám Červín? „S vámi se o ničem vůbec nebudu bavit,“ odsekl zlostně Červín a práskl telefonem, když jsme mu včera kvůli jeho údajným podvodům volali. „Pro nás je důležitý trestní rejstřík, a ten má Michal čistý,“ řekla k celé kauze Johana Indráková z televize Nova.

Jenže podle Stránského svědectví se Červín v minulosti zdaleka nedopustil jen těchto podvodů.


Další šokující fakta o milionářově minulosti čtěte už brzy v deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.