Němcová 3 měsíce po porodu: Už svádí chlapy v plavkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Němcová 3 měsíce po porodu: Už svádí chlapy v plavkách!

Petra Němcová
Petra Němcová (Profimedia)

První týdny po předčasném porodu zažívala Petra Němcová (40) muka. Ale od doby, kdy je syn Bodhi (3 měsíce) mimo ohrožení života, začala makat na své postavě. Česká topmodelka poprvé od narození potomka odhalila své dokonalé křivky.

S manželem, podnikatelem Benjaminem Larretchem, přivítali na svět syna o šest týdnů dříve, proto si šťastnou novinu nechávali dlouho pro sebe. „Od 15. listopadu to byla intenzivní cesta po různých nemocnicích, plná modliteb za uzdravení našeho děťátka a přání, aby byl silnější a zdravější,“ svěřila se koncem minulého roku. 

Vše naštěstí dobře dopadlo. Modelka se tak mohla začít koncentrovat i na získání své původní váhy. Nyní se poprvé po narození syna předvedla ve vrchním dílu plavek a upnutých šortkách. Pravidelné lekce jógy jí evidentně prospívají. Blondýnka při své stravě myslí i na přírodu a často si pochutnává na veganských pokrmech.

 

Ekologické hadříky

„Šortky jsou z hedvábí a tenisky jsou z materiálů navržených tak, aby pomáhaly životnímu prostředí. No a konečně jsem si mohla obléknout tyto bikiny z regenerovaného nylonu, který dává vyřazenému odpadu druhý život,“ popsala na sociální síti.

Topmodelka Němcová předčasně porodila. A kuchař Ridi přiznal vážnou nemoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.