Plán, jak se zbavit Meghan? Tajný rozhovor královny a Harryho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Plán, jak se zbavit Meghan? Tajný rozhovor královny a Harryho

Princ Harry a královna Alžběta
Princ Harry a královna Alžběta (archiv)

Snaží se nevybočit z role a zachovává dekorum. Přesto i Alžběta II. nejspíš odchod svého vnuka z monarchie velmi těžko prožívá. Mezi čtyřma očima mu totiž svěřila, co nejspíš vůbec nečekal.

Královna Harryho pravděpodobně zaskočila tím, že mu oznámila, že se kdykoliv může vrátit zpět a stát se tak opět plnohodnotným členem britské královské rodiny. Neformálním pochopitelně zůstává i nadále. „Doufejme, že to vyčistilo vzduch,“ uvedl zdroj z Buckinghamského paláce pro deník The Sun.

Panovnice pak měla vnuka poučit i o tom, jaké je poslání koruny a význam její instituce. Přála si, aby pochopil, že všechna opatření, kterými si podmínila jeho odchod, byla nevyhnutelná. Nemínila je jako trest. „Velmi vás miluji a vždy se můžete vrátit,“ řekla prý u čaje ve Windsoru Harrymu královna. Tím myslela i Meghan a syna Archieho.

Že se do zámoří přesouvá i její pravnuk prý trápí Alžbětu II. nejvíce. Mrzí ji, že si nevytvoří citovou vazbu ke svému dědečkovi Charlesovi, ke strýci Williamovi a k bratranci a sestřenici. „Královně bude líto, že nebude vídat pravnuka, ale z bezpečnostního hlediska je to pro Archieho v Kanadě zatím lepší,“ myslí si bývalý policejní ochránce princezny Diany Ken Wharfe.

Video s Meghan a královnou Alžbětou II. si můžete připomenout zde: 



Přečtěte si
josefvyskoc
4. 3. 2020 • 12:56

neverim ze by kralovna dala Meghan zabit! to Harry nedopusti! i tak z toho ale zamrazi!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.