Lucie Koňaříková: Potíže s těhotenstvím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Koňaříková: Potíže s těhotenstvím?

Lucie Koňaříková je ve 21. týdnu těhotenství. Její okolí tvrdí, že má velké těhotenské problémy.
Lucie Koňaříková je ve 21. týdnu těhotenství. Její okolí tvrdí, že má velké těhotenské problémy. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Modelka a moderátorka Lucie Koňaříková-Salamé (30) má vážné těhotenské problémy! Tvrdí to alespoň její okolí! „Lékaři jí po vyšetření řekli, že plod je příliš malý. Prý se špatně vyvíjí,“ svěřil se deníku Aha! její velmi blízký známý. Lucka to však odmítá a zuří! „Je to hnusná lež, jsem v pořádku!“

„Nechápu, proč si lidé vymýšlejí tak odporné věci. Říkáte, že toho člověka velmi dobře znám? Chtěla bych mu jen popřát, aby se mu časem nestalo to samé, co teď lživě přisuzuje mně. O těhotenství se takhle blbě nežertuje,“ tvrdí Koňaříková, která prý naopak nemusí chodit ani na odběry plodové vody jako velká většina žen. „Zrovna předevčírem jsem byla na vyšetření a všechno je v nejlepším pořádku,“ brání se krásná moderátorka.

„Řekla mi to. Nevím, proč teď mlží,“ stojí si za svým náš zdroj. Kde je tedy pravda, nad tím se lze jen dohadovat. Můžeme Lucii alespoň popřát, aby zvěsti o rizikovém těhotenství nebyly pravdivé a její děťátko se narodilo naprosto zdravé!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.