Nečekaný krok Sklovské: Neuvěříte, co si nechala pojistit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nečekaný krok Sklovské: Neuvěříte, co si nechala pojistit!

Sisa Sklovská
Sisa Sklovská (profimedia.cz)

Zatímco „obyčejní lidé" si pojišťují nejčastěji svůj majetek, známé osobnosti myslí také na různé části těla. Sisa Sklovská (54) se nechala inspirovat zahraničními celebritami a rozhodla se, že si nechá pojistit své hlasivky.

Po vzoru zpěvačky Mariah Carey, Jennifer Lopezové nebo rockera Davida Lee si nechala Sklovská pojistit část svého těla – konkrétně hlasivky. Operní diva si velmi moudře uvědomuje, že právě hlasivky neustále namáhá a proto se rozhodla pro toto opatření. "Bude to asi drahé, ale můj hlas je to nejvzácnější, co mám," svěřila se Sklovská.    

Sklovská koncertuje nejen po celém Slovenku, ale nezastaví se ani doma. "Manžel chce, abych mu i doma zazpívala. Všude se chlubí, že jsem jeho živé cédéčko, "prozradila dle webu cas.sk s úsměvem Sklovská.    

Dle webu již pojištění začala řešit s různými pojišťovnami. "V naší republice se hlasivky pojistit nedají. Řešila jsem to v Česku, ale ještě k tomu v pojišťovací firmě nedospěli. Ptala jsem se na to x-krát, ale k pojištění mého hlasu zřejmě dojde jen někde v zahraničí, " řekla zklamaně zpěvačka.

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.