Velký návrat seriálu Kameňák: S Bendovou v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velký návrat seriálu Kameňák: S Bendovou v posteli

Alice Bendová
Alice Bendová (Foto Aha! – Jan Tůma, instagram)

Konečně v posteli s Alicí Bendovou (46). A to rovnou na Valentýna. Nejedná se však o žádný nový milostný poměr zadané krásky. Kickboxer Petr Vondráček (42) ztvárnil roli sexy tělocvikáře v premiérovém díle další řady seriálu Kameňák.

Hned v první epizodě se kromě Václava Vydry (64), Pavla Kikinčuka (60), Martina Dejdara (54) a dalších herců objeví v roli tělocvikáře i mistr světa v kickboxu Petr Vondráček. „Kdo by nechtěl zalézt pod peřinu s Alicí Bendovou. O tom snad sní každej chlap, ne? S Alicí se známe asi dvacet let, tak jsem rád, že jsem ji po tak dlouhé době konečně dostal do postele,“ liboval si kickboxer, jehož svaly nejde v seriálu přehlédnout. Ale jeho hlas tvůrci předabovali.

„Přece jen nejsem herec, tak to na mém mluveném projevu asi bylo znát,“ řekl deníku Aha!. Vondráček má za sebou vztah se zpěvačkou Terezou Kerndlovou (33) i komplikovanou minulost. Před patnácti let si odpykával jedenáctiměsíční trest za nelegální převážení aut z Rakouska do ČR. Na kickboxera se mohou diváci těšit již dnes ve 20.20 hod. na Nově.

KAMEŇÁK: Veronika Žilková v podprsence!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.