Smutné přiznání Jany Paulové: Zoufalý pocit nejistoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné přiznání Jany Paulové: Zoufalý pocit nejistoty!

Jako Jarmila Kočková v Ordinaci v růžové zahradě 2.
Jako Jarmila Kočková v Ordinaci v růžové zahradě 2. (Foto: TV Nova, archiv J. Paulové, ara)

Hvězda Kameňáků a divadelních komedií Jana Paulová (63) patří mezi velmi žádané herečky a po letech herecké kariéry se vrhla na režisérský projekt. Přestože by na sebe měla být právem pyšná, trpí i po letech zoufalými pocity nejistoty.

Na dlouhých pět let se vzdala herectví a myslela si, že se k profesi kvůli depresím nikdy nevrátí. Nakonec se Paulové podařilo překonat psychické problémy a opět září na české scéně. Kromě herectví se však pustila i do režie.

Od loňského roku se v Divadle Kalich diváci mohou pobavit nad divadelní hrou Lady Oskar. Paulová se kromě hlavní role tentokrát ujala i režie. „Málokdy jsem se potkala s režisérem, který by měl na sto procent stejný smysl pro humor jako já. Tak jsem přemýšlela a zjistila, že navíc po nich často neuctivě některé věci předělávám, když pak už nemají čas chodit na představení, a proto jsem se rozhodla, že to tentokrát zkusím sama,“ vysvětlila týdeníku Sedmička Paulová svou novou profesi.

A jako správná režisérka, tak i Paulová na sebe křičí a je k sobě velmi přísná. „Já na sebe křičím po každém představení. Jsem si tím nejhorším a nepřísnějším režisérem prakticky i po 400 reprízách. Tahle »schíza« je ve mně stále, to u mě není nic divného,“ řekla Paulová týdeníku.

 Nestárnoucí Jana Paulová prozradila, co by jí zabilo! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:33

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.