Tenisová ikona Kurnikovová: Buben už neschová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tenisová ikona Kurnikovová: Buben už neschová!

Anna a Enrique jsou spolu od roku 2001.
Anna a Enrique jsou spolu od roku 2001. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Předchozí těhotenství dokonale utajila, to další už na ni prasklo. Někdejší »tenisová lolitka« Ruska Anna Kurnikovová (38) je opravdu zase v tom. Dvouletá dvojčátka Lucy a Nicholas budou mít co nevidět sourozence.

Převezla celý svět, když v prosinci 2017 s partnerem, španělským zpěvákem Enrique Iglesiasem (44) oznámili: „Narodila se nám dvojčátka!“ Od ostře sledovaného páru to byl vskutku majstrštyk. Napodruhé už ale takovou kliku nemají. Spekulace o Annině druhém těhotenství několikrát probleskly už na konci minulého roku a teď se objevily fotografie jako důkaz. Pár si i se svými psy vyrazil doma v Miami na projížďku po moři a ani dlouhá bunda nedokázala na člunu zamaskovat viditelný tenistčin »buben«. Bude to kluk? Holka? Nebo snad další dvojčátka? Anna i Enrique mlčí, o svém soukromí tradičně nemluví. „Být mámou je ten nejkrásnější pocit na světě,“ svěřila se před časem Kurnikovová, zatímco její milý doufal, že je „...ten správný taťka.“ Teď si to zase užijí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.