Petr Svoboda se naštval a po 4 měsících promluvil: Vendula spala s doktorem! A kolem kroužila smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Svoboda se naštval a po 4 měsících promluvil: Vendula spala s doktorem! A kolem kroužila smrt

Petr Svoboda
Petr Svoboda (: Archiv)

PRAHA – Syn Karla Svobody (†68) se rozhodl po čtyřech měsících, kdy se ke smrti svého táty nijak nevyjadřoval, opět promluvit. A poskytl deníku Aha! exkluzivní prohlášení. Z něj vyplývají šokující informace. Petr například zcela otevřeně mluví o milostném poměru Venduly Svobodové a jistého lékaře z pražské nemocnice Motol.

A je toho víc!

Mluví o poměru, který měl být v době, kdy právě v Motole umírala dcera Karla a Venduly, Klárka. A v jeho prohlášení jsou i další šokující informace. Deník Aha! proto otiskuje Petrovo prohlášení bez úprav, slovo od slova.


Prohlášení Petra Svobody

Několik měsíců jsem se k ničemu nevyjadřoval a odmítal všechny rozhovory. Doufal jsem, že už snad po 8 měsících utichne všechen humbuk kolem mého otce Karla Svobody. Mýlil jsem se. Poslední „šokující vyjádření“ paní Svobodové v časopise Šťastný Jim a následně v deníku Aha! mě donutilo přehodnotit svůj postoj.

Co se stalo, paní Václavo Svobodová? Klesá Vám mediální aura? Odcházejí sponzoři? Zajímá mne totiž, proč máte neustále potřebu vláčet mou rodinu po bulvárních médiích?

Nestačí Vám majetek mého zesnulého tatínka? Tento majetek, vybudovaný jeho tvrdou pílí, Vás totiž bude živit bez Vašeho vlastního přičinění až do konce života.

Musíte k tomu ještě pošlapat tátovu památku? Jaká budou Vaše další šokující odhalení? Nebo je to součást Vaší smlouvy s Janisem Sidovským?

Paní Svobodová, nechcete namísto těchto osočování raději vysvětlit, proč Karel Svoboda vystoupil z Občanského sdružení Kapka naděje? Nebo proč Váš Nadační fond táta tiše odporoučel z jeho domu na Vinohradech, kde mu dlouho bezplatně poskytoval kanceláře?

Nechci Vám napovídat. Jen si pamatuji, jak mi táta říkal, že se dozvěděl, že ne všechny vykazované náklady byly bezprostředně nutné k činnosti nadace. Nemohu tvrdit, že je to pravda. Řada věcí jde sice dělat legálně, což ovšem neznamená, že je to etické.

To si ale asi budeme muset počkat na Vaši slibovanou knihu. Bude to fikce, detektivka, nebo příručka pro účetnictví? Nebo snad červená knihovna?

Měl bych pro Vás jedno téma. Například tam můžete napsat o Vašem milostném poměru s lékařem z Motolské nemocnice, se kterým jste udržovala dlouhodobý vztah v období, kdy umírala malá Klárka. Bohužel nejen otec o tomto poměru věděl.

Pokud budete paní Svobodová pokračovat v poškozování dobrého jména mého zesnulého otce, musíte počítat s tím, že ho budu bránit všemi prostředky.

Jestliže chcete udělat tlustou čáru za minulostí, jít dál a začít nový život, jak jste se svěřila tisku, tak to prosím udělejte s noblesou a nešpiňte přitom památku mého táty.

Petr Svoboda

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.