Zpěvačka Sandra Bell: Zlikviduje Farnou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Sandra Bell: Zlikviduje Farnou?

Sandra Bell chce prorazit sama bez protekcí a tlačenek.
Sandra Bell chce prorazit sama bez protekcí a tlačenek.

PRAHA – Mladičká zpěvačka Ewa Farna (14) dostává konkurenci největšího kalibru! Na hudební scéně se pomalu začíná rozsvěcovat hvězda Sandry Bell (14), jíž mnozí předpovídají, že svou známější kolegyni co nevidět převálcuje.


„Sandra Bell? Tu neznám!“ krčí zatím rameny Farna. To se ale už brzy může změnit!

Sandra Bell, vlastním jménem Lojkásková, se srovnávání se svou zatím známější konkurentkou brání. „Vždyť jsme úplně jiné. Zatímco ona zpívá pop-rock, v mých písničkách najdete vždy pop, který jsem na desku zkombinovala s prvky RnB, hip hopu a dokonce i metalu,“ vysvětluje Sandra, která už dvakrát vyhrála hitparádu na Óčku a pravidelně vítězí se svými singly Chocolate a nyní i Ve snu budem lítat v rozhlasových žebříčcích.

„Nejsem loutka v něčích rukách, nejsem produkt managementu, vypracovávám se úplně sama. Kliknutím zvětšeteTeď jsem se začala učit tančit u Filipa Jankoviče. Na rozdíl od Ewy, která zpívá s kapelou, já chystám spíš taneční show. Nechci prostě stát na jevišti jen tak s mikrofonem jako trdlo,“ naráží Sandra tvrdě na svou sokyni.

I když ještě nevydala desku, která by měla vyjít na jaře, má Sandra i další zájmy. Připravuje například charitativní projekt. „Jde o akci zaměřenou proti testování na zvířatech. Všichni se můžou zúčastnit a poslat text, který nejvíc vystihne tu příšernou situaci, týkající se testování na zvířatech. Nechám ho zhudebnit, nazpívám a výtěžek půjde pro Nadaci na ochranu zvířat,“ slibuje nadějná a útlocitná zpěvačka.


Autor: David Zápal
Foto www.sandrabell.cz, Universal Music

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.