Pljuščenko si žije jako král: LUXUS AŽ PŘECHÁZÍ ZRAK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pljuščenko si žije jako král: LUXUS AŽ PŘECHÁZÍ ZRAK

Jevgenij Pljuščenko s manželkou Janou
Jevgenij Pljuščenko s manželkou Janou (Instagram)

Bývalý ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko (37) po ukončení kariéry rozhodně nestřádá. Dokazují to snímky luxusního panství nedaleko Moskvy. A jelikož jeden dům je málo, pořídil si na velkém pozemku další nemovitost, která připomíná menší hrad s věží!

Pljuščenko se na sociální síti rád chlubí svým luxusním bydlením. Zejména v období Vánoc krasobruslař se svou manželkou Janou Rudovskou (45) ve velkém sdílel snímky jejich výzdoby. V každém z jejich paláců  se dle Blesku nachází obří stromek a nespočet dalších »živých ozdob«.

Větší dům slouží primárně krasobruslaři a nejbližší rodině. Ve druhém sídle bydlí během návštěv jejich hosté.  Skládá se z obývacího pokoje s velkým proskleným stolem, dvou ložnic, místností s kulečníkem a sklepem, kde Jevgenij uchovává vína. „Mít dva domy bylo nezbytné, protože máme velkou rodinu. Navíc u nás pravidelně zůstávají naši přátelé, obchodní partneři a studenti z manželovy akademie,“ svěřil se dle Blesku manželka Pljuščenko.

Vydělané milióny však krasobruslař neinvestuje pouze do bydlení.  Ve svém sídle má Pljuščenko sbírku drahých auťáků, bazén, zahradní šachy nebo skleník, kde pěstuje zeleninu. „A plánuje také chov kuřat a kachen,“ svěřila se Jana s plány svého manžela.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.