Kristýna Frejová plavala ve Vltavě: Jako Bába z ledu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Kristýna Frejová plavala ve Vltavě: Jako Bába z ledu!

Ve slušivé čepičce se mezi plavci vyjímala.
Ve slušivé čepičce se mezi plavci vyjímala. (Instagram)

Být o 20 let starší, může si z fleku zahrát Bábu z ledu! Kristýna Frejová (48) propadla otužování jako Zuzana Kronerová (67) ve známém filmu. „Voda 5,6 stupně, vzduch 4,7, dali jsme napoprvé 100 metrů. Nádhera!“ libovala si herečka na Štěpána ve Vltavě.

Představitelka rázné lékařky Vlčkové z primáckého seriálu Modrý kód miluje adrenalin. Jezdí na motorce, slézá horolezecké stěny, potápí se, a dokonce strávila očistný týden sama v absolutní tmě. Není divu, že ani během vánočních svátků neseděla s dcerou Rachel (12) u pohádek, ale zúčastnila se Memoriálu Alfreda Nikodéma, pořádaného na počest pražského zlatníka a propagátora otužileckého plavání.

„Bylo mi ctí dnes vyplavat ty dva řízky s bramborovým salátem,“ smála se dcera hereckých es Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (78). „Dámy 48+, nikdy nezoufejte, nikdy není pozdě, na nic! Mějte se rády!“ vzkazuje herečka.

Na video s Kristýnou Frejovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.