Vážně nemocná Hana Hegerová (88): SMUTNÉ VÁNOCE O SAMOTĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Vážně nemocná Hana Hegerová (88): SMUTNÉ VÁNOCE O SAMOTĚ!

Hana Hegerová
Hana Hegerová (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč)

Po skončení své kariéry před osmi lety se zpěvačka Hana Hegerová (88) stáhla z veřejného života. Občas ze svého bytu ale ještě vyšla. Teď už ji ale její zdravotní stav úplně uvěznil mezi čtyřmi stěnami a vůbec netuší, jak stráví vánoční svátky.

Mobilní telefony česká Edith Piaf ještě nedávno brala, tentokrát už ale telefon zvedla její hospodyně, která jí chodí pomáhat. „Nejsem na tom teď nějak dobře. Jsem na tom celkem špatně. Když za mnou někdo přijde a jsem doma sama, ani mu nemohu otevřít,“ postěžovala si Hegerová.

Nemůže do schodů
Zpěvačka je už takřka nepohyblivá, a pokud chce otevřít dveře do bytu, musí bohužel zdolat pár schodů. „A to už je pro mne vyloučené,“ říká s tím, že je tedy na pražském Staroměstském náměstí, kde žije, uvězněná. A Vánoce? Na ty prý letos skutečně poprvé nemá ani pomyšlení. „Mám opravdu jiné starosti,“ komentovala odevzdaně zpěvačka, která byla zvyklá poté, co začala mít problémy s pohybem, alespoň na Vánoce vystrčit paty z bytu.

Porušená tradice
„O Vánocích jsem vždycky byla zvyklá pozvat celou rozvětvenou rodinu třeba do Café-Café v Rytířské ulici, kam jsem se nějakým způsobem, i když horko těžko, dostala. Každý si tam dal, co chtěl, a bylo nám báječně. To jsem před lety vymyslela já a stalo se to krásnou tradicí. Letos z toho bohužel nebude nic,“ povzdechla si s tím, že je zralá spíš na špitál.

Petr Rychlý jako Hana Hegerová! Další výborné video z Tváře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.