Macronová skončí sama? Vánoce v ohrožení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Macronová skončí sama? Vánoce v ohrožení!

První dáma Francie Brigitte Macronová
První dáma Francie Brigitte Macronová (Reuters)

Vánoční svátky má Brigitte Macronová (66) přesně nalinkované. Už od adventu se naplno věnuje pracovním povinnostem a ještě ji čeká zahraniční cesta. Bude u stromečku zase sama?

První dáma Francie Brigitte Macronová se o svátcích věnuje potřebným a plně se soustředí na práci. Macronová obchází dětské nemocnice s dary, navštěvuje školy, připravuje dobročinné večírky a další zajímavé věci. Kromě hezkých záležitostí musela s manželem řešit i rozsáhlé protesty, které se konaly především v Paříži.

Vánoční svátky se tak opět staly dobou nepokojů, které několikrát museli řešit i jejich předchůdci. Poslední adventní víkend stráví Brigitte s manželem prezidentem Emmanuelem Macronem v Africe, kam pár vyráží za vojáky, kteří se nedostanou na Vánoce domů. A co osobní plány? Ty podle Blesku zatím zůstávají záhadou. Vypadá to však na to, že oproti minulému roku alespoň nebude bývalá učitelka na Vánoce sama.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 12. 2019 • 14:39

To, že se Francie ekonomicky propadla až za Řecko není přece vina jenom Macrona.
Problém je v tom, že dopad to bude mít na Česko po Brexitu, kdy dotace na francouzských 9,5 mil. nevzdělaných a nezaměstnatelných spoluobčanů ponese zbytek Unie.A Německo padá dolů taky.Takže nám naservírují buď totální integraci do Západu, nebo odmítnutí a vyhnání do nízkorychlostní větve Východní s ponížením dotací.Přitom zrovna tyto 2 státy si můžou gratulovat, že mají v sousedství bezpečnou a ekonomicky stabilní zemi!!!! (Francouz nikdy nebude makat, ten bude 3/4 života stávkovat a brát radši podporu ! ) A madam Macronová je stejně de facto sama, protože Macron je gay.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.