Tom Cruise: Vyznání z lásky k ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tom Cruise: Vyznání z lásky k ...

Film je vyznáním lásky k letectví, vzkazuje Tom Cruise.
Film je vyznáním lásky k letectví, vzkazuje Tom Cruise. (Reprofoto Youtube, Profimedia.cz)

Po více než 30 letech od kultovního Top Gunu se fanoušci mohou těšit na pokračování, které vtrhne na plátna kin 26. června. A po první ukázce z léta je hlavní hvězda Tom Cruise (57) láká dalším trailerem, který je ještě nabitější akcí!

Nenechte se ale mýlit. Přestože Cruise vlastní od roku 1994 pilotní průkaz a zbožňuje kaskadérské kousky, ve snímku Top Gun: Maverick stíhačku F/A-18 ve skutečnosti nepilotuje – na to je třeba absolvovat speciální vojenský výcvik. Ve scénách s jinými letadly však Cruise za knipl skutečně usedl, byť je trailer zatím neukazuje.

Co se ještě o novém filmu ví?

Děj se prý bude točit kolem mentorování Goose juniora – syna zesnulého Maverickova parťáka. V ještě větší míře budete svědky sugestivních záběrů na stíhačky a jejich složité manévry. Maverickovou láskou bude namísto dnes už 62leté Kelly McGillisové, podstatně mladší Jennifer Connellyová (49). Z původního obsazení se vedle Cruise objeví už jen Val Kilmer alias Iceman, jenž má za sebou tuhý boj s rakovinou.

Video zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.