Nestydatá cvičitelka Hanka Kynychová: Nahoře bez i na svahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Nestydatá cvičitelka Hanka Kynychová: Nahoře bez i na svahu

Hana Kynychová
Hana Kynychová (Herminapress)

Kde může, tam si svlékne tričko, ale i podprsenku. Alespoň podle toho, jak se cvičitelka Hanka Kynychová (51) prezentuje na své sociální síti. Polonahá se teď vyfotila i na horách v italských Dolomitech.

Rozepnula bundu, shodila termoprádlo a zasněžené horské vrcholy »pozdravila« obnaženými ňadry. A s nimi zjevně i ostatní lyžaře... „Bylo tak krásně, že jsem se při učení na snowboardu stihla i opálit,“ rozepsala se pod hříšnou fotkou, která rozhodně nebyla první. Zádové svaly před pár dny zase vystavila u oceánu, jak jinak než bez plavek.

„Posilovat svaly na zádech je strašně důležité, protože jsou oporou vaší páteře a ta musí být pružná,“ vysvětlila, proč letělo tričko dolů tentokrát. Nahá fotka ve vaně pak byla jen třešničkou na dortu. „V pošmourných podzimních dnech se nabíjím příjemným pobytem ve vaně plné pěny,“ okomentovala Kynychová.

Hanka Kynychová (51) si odmítala přiznat stárnutí: Dostala jsem z toho tik, připustila.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
13. 12. 2019 • 06:28

Když už ty silikony stály tolik, tak je škoda je předvádět jen v Česku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.