Nejkrásnější žena světa: Rozpálila karibský ostrov | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejkrásnější žena světa: Rozpálila karibský ostrov

Fotografie
Fotografie (internal)

Ještě zkraje minulého týdne řádila americká modelka Bella Hadidová (23) s kamarádkou a kolegyní Kendall Jennerovou (24) v Miami. O pár dní později už ale rozpalovala fanoušky zase o kus dál – na asi dva tisíce kilometry vzdáleném ostrově Svatého Bartoloměje.

Do Karibiku se topmodelka, kterou nedávno vědci podle tzv. zlatého řezu tváře označili za nejdokonalejší krásku planety, vydala za relaxem. Na břehu oceánu stihla i divoký večírek s přáteli, který se protáhl až do ranních hodin. Místní si pro změnu užívali pohledu na ni. Bella na každém kroku dokazuje, že jí titul náleží zcela oprávněně. Velmi úsporné oranžové bikiny značky Melissa Simone totiž dokonale odhalovaly její božské míry 86-61-86 a svaly vysoustružené hodinami usilovného cvičení. »Bella« znamená v italštině krásná; uznejte sami: mohla od rodičů dostat lepší jméno?!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.