Hanušová pije i na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanušová pije i na jevišti!

Zdeněk Srstka a Jaroslava Hanušová na pokyn režiséra Spěváčka pili na jevišti během moderování naostro!
Zdeněk Srstka a Jaroslava Hanušová na pokyn režiséra Spěváčka pili na jevišti během moderování naostro!

PRAHA – Jaroslava Hanušová (56) a Zdeněk Srstka (70) provedli narvané Divadlo U hasičů už druhým ročníkem oficiálního udílení cen Zlaté DVD.

Jaroslava Hanušová (56) a Zdeněk Srstka (70) provedli narvané Divadlo U hasičů už druhým ročníkem oficiálního udílení cen Zlaté DVD. A ten byl přesně tak svérázný jako jeho »moderátoři«, kteří se na jevišti představili jako manželé. Aby totiž táta Zdeněk a máma Jaruš maraton předávání cen časopisu DVD MAG vydrželi, posilňovali se v jeho průběhu panáky špiritusu! Jenže nešlo o žádné náhražky, ale o opravdový alkohol! „Naši moderátoři nejsou žádná ořezávátka,“ pochválil Hanušovou a Srstku producent akce Jiří Zídek s tím, že na konci večera, kdy diváky i moderátory evakuovala z divadla zásahová jednotka, už málem hrozilo vznícení výpary! Nejlepším českým DVD je podle čtenářů časopisu DVD MAG Spalovač mrtvol a zahraničním Pulp Fiction.


Autor: (mac)
Foto Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ

10.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.