Návrháře Laffi tu poblouznila Asie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Návrháře Laffi tu poblouznila Asie!

Na Osmanyho přehlídce na »Václaváku« se objevily jen dvě známe tváře! Bývalá Miss Ukrajina Vlada Lytovchenko a Pluto z VyVolených 2.Silný tahák v podobě prestižní české či zahraniční modelky chyběl…
Na Osmanyho přehlídce na »Václaváku« se objevily jen dvě známe tváře! Bývalá Miss Ukrajina Vlada Lytovchenko a Pluto z VyVolených 2.Silný tahák v podobě prestižní české či zahraniční modelky chyběl… (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Světoznámý návrhář kubánského původu Osmany Laffi ta (40), který už nenosí spletený cop, ale rozpuštěné a prodloužené vlasy, představil světu svoji novou kolekci módy pro jaro a léto 2008! A opět ve velkolepém stylu – po střeše Národní galerie nebo nástupišti Hlavního nádraží v Praze, se tentokrát přehlídka konala přímo pod »koněm« na Václavském náměstí v centru metropole.

Schwarzenberg špehoval holky

Bohužel na ní chyběly velké hvězdy – a to jak na molu, tak i v publiku! A k tomu byla velká zima…

„Už jsem viděl všechno, co jsem chtěl,“ řekl deníku Aha! deset minut před začátkem přehlídky zimou zkřehlý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (69), který vyšel v doprovodu ochranky ze zákulisí a s dýmkou v ruce si to odkráčel pryč. Copak tam asi pan kníže tak důležitého viděl, že ani na přehlídku nepočkal a odjel domů? Že by snad v zákulisí špehoval děvčata?Sotva ministr zmizel, na přehlídkovém molu, které vedlo od koně do jedné čtvrtiny »Václaváku«, se rozjela ojedinělá podívaná zakončující letošní léto. Desítky pozvaných hostů i stovky turistů za střeženými zábranami sledovaly Osmanyho modely a modelky oblečené v »asijskokubánském stylu«.

„Bylo to hezké, jen mi tu ale chyběla nějaká známá tvář, jako třeba loni Simona Krainová, která by dala přehlídce ten správný glanc,“ řekl nám jeden z hostů. Jediným známým člověkem, který se na molu objevil, byl totiž finalista druhé řady VyVolených Pluto (25), který dělal pro Osmanyho i loni, když byla přehlídka na Hlavním nádraží. Více zasvěcení pak poznali i bývalou Miss Ukrajina Vladu Lytovchenko (37), se kterou Laffita spolupracuje už delší dobu.

Modely a modelky, kteří byli jen velmi málo oblečeni a v chladném večeru hazardovali se svým zdravím, sledovali v publiku Eva Pilarová (67) s manželem Janem Kolomazníkem, které doprovázel osamocený producent Janis Sidovský (39). Přišel i expremiér Stanislav Gross (37) s manželkou Šárkou (37) nebo bývalý ministr spravedlnosti Pavel Němec (36) s ženou Ivou…

22.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.