Marta Jandová: Chlubí se Sashou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marta Jandová: Chlubí se Sashou

Marta Jandová dorazila ve společnosti svého manžela, německého zpěváka Sashy. I když jsou spolu čtyři roky, po celou dobu se k sobě tulili jako dvě hrdličky. Před nedávnem se  Marta při nehodě málem zabila v autě.
Marta Jandová dorazila ve společnosti svého manžela, německého zpěváka Sashy. I když jsou spolu čtyři roky, po celou dobu se k sobě tulili jako dvě hrdličky. Před nedávnem se Marta při nehodě málem zabila v autě. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Zpěvačka Marta Jandová (33) se na křtu nového cédéčka legendární skupiny Olympic svěřovala, jak už je čtyři roky šťastně zamilovaná. Dcera frontmana známé kapely Petra Jandy (65) se totiž stala společně se svým přítelem, německým zpěvákem Sashou, kmotrou nové desky Olympiku s názvem Sopka.

A hned jak samotný křest skončil, měla zase oči jen pro Sashu. Takové pozornosti se ale nedočkala Alice, třetí manželka populárního rockera Petra Jandy.

V pizzerii Venezia skupina Olympic, která na podzim oslaví své 45. narozeniny, vydala v pořadí již sedmnácté řadové album, a všichni se až na jednu výjimku docela bavili. Třeba Marta Jandová svým kamarádům nadšeně vykládala, jak probíhalo její první rande se Sashou a jak už je několik let spokojená. Že by se schylovalo ke svatbě? „Na tu já nepospíchám, takhle nám to vyhovuje,“ tvrdila zpěvačka, která většinu času přebývá se svým přítelem v Německu.

Moc zábavy si ale neužila oddaná manželka Petra Jandy. Půvabná Alice se totiž taky chtěla občas na akci přitulit, ale zpěvák jí moc pozornosti nevěnoval. Většinu času se bavil se svou kamarádkou a dlouholetou fanynkou Olympiku Yvonne Přenosilovou nebo se svými kumpány. Neocenil ani to, že se Alice postarala o celý průběh křtu a každého hosta mile přivítala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.