Nezhojená bolest Brodské: Jako šestitýdenní miminko musela z domova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nezhojená bolest Brodské: Jako šestitýdenní miminko musela z domova

Tereze Brodská a její maminka Jana Brejchová
Tereze Brodská a její maminka Jana Brejchová  (Aha! - Marek Pátek, Dalibor Puchta )

Coby potomek dvou kdysi nejvytíženějších herců neměla Tereza Brodská zrovna běžné dětství. Není proto divu, že se herečka rozhodla matčiny kroky nenásledovat.

„Asi jsem potřebovala určitou stabilitu, kterou jsem v dětství nikdy neměla, kromě té neuvěřitelně harmonické doby od mých šesti týdnů do šesti let, kdy jsem bydlela u nejstarší máminy sestry a jejího muže s jejich dětmi. Pro mě je stabilita a rodina ohromně důležitá a myslím, že i pro Sama. I když už se odstěhoval, pořád je pro něj důležité vracet se někam, kde jsme s jeho tátou oba," obhajuje Tereza Brodská své relativně brzké osamostatnění a následný sňatek v magazínu Téma. 

„A možná jsem taky nechtěla jít ve šlépějích mojí maminky, která mě jako šestitýdenní mimino předala do péče nejstarší sestry," dodala Brodská, která chyby svých rodičů rozhodně nemínila opakovat: „Při natáčení Dvojrole byly Samovi tři roky a já jsem si tehdy dala do smlouvy, že vždycky po třech natáčecích dnech pojedu aspoň na den dva domů. Ale i během natáčení jsem pořád něco vyřizovala, byla na telefonu."

 

 



Přečtěte si
mord
29. 11. 2019 • 18:43

Bulvární hnůj recykluje stejné pitomosti. Brodská je jen nepříjemná, nesympaticka a teď navíc stárnoucí paní. Traumata jsou pitomost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.