Neskutečné hrátky osudu! Laurinová o šoku na třídní schůzce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neskutečné hrátky osudu! Laurinová o šoku na třídní schůzce

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (Jan Tůma)

Jméno Sabina stále více nabírá na popularitě. Nositelka tohoto krásného jména, Sabina Laurinová (47) promluvila o tom, jak k němu přišla, a prozradila i vtipnou historku ohledně jejího neobvyklého příjmení.

Hvězda seriálu Modrý kód jednoznačně patří mezi oblíbené umělkyně české scény. Proto není divu, že podle ní některé maminky pojmenovávají své dcery.  Herečka nyní prozradila, jak ke svému jménu přišla. Původně se totiž měla jmenovat Linda nebo Honzík.

„V tu dobu, kdy se očekával můj příchod na svět, na jaře jednoho dubnového měsíce minulého století, můj tatínek zrovna dokončoval zkoušky představení v Realistickém divadle Vrať se, Sábinko,“ svěřila se herečka webu iDnes.cz.

V představení tehdy účinkovala Jana Dítětová (†65), a právě ona stojí za výběrem jména Sabina. Když se dozvěděla, jaká jména mají rodiče pro mne připravená, byla překvapena. „Vy byste měli dát, tedy pokud to bude dcera, svému dítěti přece jméno na počest našemu představení,“ svěřila se Laurinová.

 „Jméno Sábinka bylo neobvyklé, na druhou stranu se jí zalíbilo a vzhledem k tomu, že se o pár dní později narodila holčička, tak Janě Dítětové její volba vyšla. Humorné je, že Sábinka v inscenaci tatínka byl pes,“ prozradila.

Herečka se však může pyšnit nejen neobvyklým jménem, ale také svým příjmením.  „Často se potkávám s otázkou, zda mám něco společného s firmou Laurin a Klement. A od tatínka jsem se dozvěděla, že přece jen něco málo, i když velmi vzdáleného, společného máme,“ řekla Laurinová webu iDnes.cz.

„Ale největší překvapení pro moji maminku bylo, když přišla na základní škole na třídní schůzku, posadila se do lavice vedle maminky mé spolužačky a podala jí ruku, aby se představila: „Dobrý den, já jsem Laurinová.“ „Dobrý den, já jsem Klementová!“ Ale ani v tomto případě jsme společnou firmu neměli,“ dodala herečka.

Na video se Sabinou Laurinovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.