Martina Dvořáková: Svlékla se v kasinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Martina Dvořáková: Svlékla se v kasinu!

Martina Dvořáková do Casina nepřišla utratit peníze, nýbrž nějaké vydělat. Mezi ruletami a stoly na Black Jack totiž předváděla své bujné tvary.
Martina Dvořáková do Casina nepřišla utratit peníze, nýbrž nějaké vydělat. Mezi ruletami a stoly na Black Jack totiž předváděla své bujné tvary. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Martina Dvořáková (23) díky svým bujným tvarům po právu zaujímá post nejlepší české modelky předvádějící spodní prádlo. Všechny o tom mohla znovu přesvědčit i na akci Fashion Coctail v Casinu Palais Savarin, kde představila novou kolekci značky Von Dutch pro podzim a zimu.

Martina Dvořáková (23) díky svým bujným tvarům po právu zaujímá post nejlepší české modelky předvádějící spodní prádlo. Všechny o tom mohla znovu přesvědčit i na akci Fashion Coctail v Casinu Palais Savarin, kde představila novou kolekci značky Von Dutch pro podzim a zimu.

Své plné tvary ale ukázala hlavně při druhé přehlídce luxusního spodního prádla z dílny Calvina Kleina. A to pak bylo pro mužské oko pokoukáníčko! S vnadnou Martinou se na módní show předvedla také třeba Miss Jižní Afrika z roku 2006 nebo účastníci dřívějších reality show, zpěvák a model Pluto a Karel »Plyšák« Frýd se svojí přítelkyní Michaelou Gleissnerovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.