Bartoška krotil syna! Na Menzela útočila Švandová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartoška krotil syna! Na Menzela útočila Švandová

Mladý Janek si šel pro peníze za svým otcem Jiřím. Ten si nasadil dvoje brýle, aby synovi náhodou nedal víc. Janek se nakonec musel spokojit s tisícovkou.
Mladý Janek si šel pro peníze za svým otcem Jiřím. Ten si nasadil dvoje brýle, aby synovi náhodou nedal víc. Janek se nakonec musel spokojit s tisícovkou. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jiří Bartoška (60) musel krotit svého syna Jana (20)! „Janku, já ti říkám, ovládej se,“ byla první slova prezidenta karlovarského filmového festivalu, určená jeho synovi při otvírání nové restaurace Monarch.

Jiří Bartoška (60) musel krotit svého syna Jana (20)! „Janku, já ti říkám, ovládej se,“ byla první slova prezidenta karlovarského fi lmového festivalu, určená jeho synovi při otvírání nové restaurace Monarch. Mladý Janek se už totiž na otvíračku dostavil o několik hodin dřív a v konzumaci alkoholu měl značný náskok před svým otcem.

Noblesní prostředí nové restaurace Monarch v centru Prahy přilákalo ve středu večer i režiséra Jiřího Menzela. Výjimečně dorazil bez své ženy Oliny, která zůstala doma, a tak se chopila příležitosti herečka Jana Švandová. Ta se držela Menzela jako klíště. Vůbec jí nevadilo, že na zahajovací párty dorazila se svým manželem Pavlem Satoriem.

Jako spořádaná rodina přišli i Lucie Zedníčková se svým manželem Vítkem Pokorným a dětmi. Školák Mikuláš se až neuvěřitelně dokázal postarat o svou tříletou sestřičku Amálku. „Ti dva se mají tak rádi, udělají jeden pro druhého, co si na očích vidí,“ smála se máma Zedníčková.

Hodina před půlnocí byla usmiřovací pro mladého a starého Bartošku. Janek se totiž chtěl odebrat do jiného klubu a potřeboval finanční dotaci od svého otce. Jiří Bartoška si nasadil dvoje brýle a poté co zhlédl, že Janek je v dobrém stavu, vrazil synkovi do ruky tisícovku a propustil ho.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.