Elen Černá: Kino je pro nás vzácnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Elen Černá: Kino je pro nás vzácnost

po dlouhé době našla chvilku a s manželem Alešem Valentou vyrazila do kina na pražskou Floru.
po dlouhé době našla chvilku a s manželem Alešem Valentou vyrazila do kina na pražskou Floru. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Českou premiéru amerického snímku Ten večer (Evening) si nenechala ujít »primácká« moderátorka Elen Černá (33), která přišla obdivovat herecký talent Meryl Streep i se svým manželem Alešem Valentou (34).

Českou premiéru amerického snímku Ten večer (Evening) si nenechala ujít »primácká« moderátorka Elen Černá (33), která přišla obdivovat herecký talent Meryl Streep i se svým manželem Alešem Valentou (34).

„Shodli jsme se, že se nám to moc líbilo, i když to podle manžela bylo pěkně depresivní,“ svěřila se nám Černá, která považuje návštěvu kina v doprovodu manžela za vzácnost. „Bohužel na to nemáme čas, a pokud už si ho uděláme, tak musíme zajistit hlídání. Takže do kina moc nechodíme a většinou si ho musíme udělat doma,“ dodala manželka bývalého akrobatického skokana na lyžích. Takže ji snad potěší alespoň to, že si bude moci již příští středu společně s deníkem Aha! v naší exkluzivní DVD edici moci koupit klasickou českou komedii Dovolená s Andělem. „České komedie, ty já ráda,“ směje se pohledná brunetka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.