To je fofr - Kuklová se bude vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je fofr - Kuklová se bude vdávat!

PRAHA – To je ale fofr! Na rozvodových papírech Michaely Kuklové (37) a jejího exmanžela Jiřího Pomeje (41) ještě ani pořádně nezaschl inkoust, a čiperná herečka už pomalu chystá svatbu!


Brněnský podnikatel Roman Holomek (49), se kterým Michaela chodí už několik měsíců, totiž požádal Kuklovou o ruku.

„Je to pravda, jsem zasnoubená. Roman mě požádal o ruku a já řekla ano,“ přiznala Kuklová. O termínu svatby ale zatím odmítá cokoliv říct. „Vzhledem k mému minulému manželství se může stát, že se budu bát se znova vdát,“ tvrdí Kuklová s tím, že sňatek je proto zatím odložen na neurčito.

Kuklovou v červnu soud po čtrnáctiletém manželství rozvedl s hercem a producentem Jiřím Pomejem. Oba bývalí manželé v té době už ale žili v jiných vztazích. Kuklová s Holomkem, Pomeje s přítelkyní Denisou, u které teď bydlí. Důvodem rozpadu jejich manželství byla především skutečnost, že Pomeje neuspěl jako filmový producent a milionové dluhy začal léčit alkoholem.


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.