Šmucler rozcupoval pořad O 10 let mladší: Šokující odhalení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šmucler rozcupoval pořad O 10 let mladší: Šokující odhalení!

Roman Šmucler
Roman Šmucler (archiv Blesku)

Velmi negativní hodnocení udělil Roman Šmucler (50) pořadu TV Nova O 10 let mladší, který prý lidem spíše škodí, než pomáhá a realita je velmi zkreslená. Díky klinikám, které se do pořadu hlásí kvůli získání nové klientely, se podle Šmuclera na lékaře tohoto oboru vrhá špatné světlo.

„Já mám problém, že jako funkcionář, šéf stomatologické komory a šéf Společnosti estetické a laserové medicíny jsem i vázán rozhodnutím mezinárodní vědy, my tyto pořady opravdu rádi nemáme. Jednak ten název O 10 let mladší mě trochu šokoval, protože oni ho myslí zcela jistě s nadsázkou, ale lidé si mohou myslet, že je to třeba pravda. Takže tam může být spousta zavádějících věcí. Má to dvě roviny. Jednak si myslíme, že se špatně zachází s těmi lidmi, že se za slevu svlékají donaha.

Ukazují, co na nich není zrovna hezkého, neuvědomují si, že to s nimi zůstane po zbytek života, v různých videích to navždy bude. Druhá věc je, že hodně těch pacientů podstupuje léčbu, na kterou po odvysílání nemají. Přijde někdo chudý a oni mu řeknou: Podívej se, kdybys do toho dal každého čtvrt roku sto tisíc, jak by ti to slušelo. Budeš mít hezké šaty, nejdražšího kadeřníka, naprala by se do tebe spousta botulotoxinu. To se všechno ukáže v tom pořadu a on s tím pak žije dál, všichni ho vidí po nějaké době a říkají: Aha, ty už na to nemáš…

Ne úplně všechny změny se povedou, protože všichni jsou nervózní, i televize. Někdy jsou výsledky nepovedené a náš obor to shazuje. Já si myslím, že stáří je nemoc, která je nejhorší, z té se nikdo nikdy nevyléčil. Spousta chorob, jako je třeba rakovina, souvisí se stárnutím. Takže my lékaři bychom měli hlavně dělat to, aby ti pacienti byli skutečně o deset let mladší tělesně, aby byli štíhlí, aby všechny parametry měli super, hýbali se, žili zdravý životní styl, aby byli fyzicky mladší. Ale ten pořad lidi spíše shazuje. Je to prostě show. Jiné obory, třeba odborníci na plíce, to nedělají, na nás to pak hází špatné světlo…

Já bych do takového pořadu nešel, protože mi přijde neetický... Já jsem potkal spoustu lidí, kteří v takové show byli a byli hodně naštvaní. Oni zažili hrozné věci...

Já nevím, jestli televize Nova, nebo i jiné televize, co dělají tyto show, tam mají psychiatra, který je to schopen říct. Asi bych jim to doporučoval. Měla by tam být vstupní psychiatrická prohlídka, aby oddělili lidi, kteří by potřebovali psychiatrickou léčbu, případně mají jiný problém,“ pověděl expres.cz k pořadu O 10 let mladší Roman Šmucler (50), moderátor, stomatochirurg a majitel estetické kliniky.

Prostor X: Rozhovor s Romanem Šmuclerem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
12. 11. 2019 • 18:20

Pan doktor dentista Šmucler by se měl držet svého kopýtka a nezviditelňovat se Tímto způsobem. Nemůže zapomenout na doby, kdy přičiněním své paní choti byl hvězdou nováckých "zábavnýc h"pořadů?

DWEI
12. 11. 2019 • 16:58

vigela - přesně - též by mě nenapadlo na to koukat Katastrofa!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.