Rocker Koller zjihl: Byl jsem u porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rocker Koller zjihl: Byl jsem u porodu!

David Koller
David Koller (Reprofoto FTV Prima)

Před pár dny se stal novopečeným otcem. Teď frontman kapely Lucie David Koller (59) prozradil, že se šťastnou novinu nedozvěděl na chodbě porodnice, ale byl přímo u toho, když přítelkyně Anna (31) rodila.

Dostal jméno David po tátovi a ten na jeho příchod na svět přímo dohlížel. „Byl jsem u porodu. Byli jsme v porodnici na Bulovce. Já jsem ho nerodil, ale tam se narodil Adam a teď se tam narodil i Davídek, tak to bylo takový zvláštní,“ netajil se dojetím. Teď už je partnerka i s chlapečkem doma a oba jsou zdraví a v pořádku. Zpěvák momentálně neví, kam dřív skočit. Kromě otcovských povinností mu vzápětí začalo turné.

„Některý věci nenaplánuješ. A ještě je synchronizovat s nějakejma koncertama, nebo se šňůrama, to fakt nejde,“ posteskl si pro Top Star. Zda by chtěl ještě další potomky, nedokázal jednoznačně říct. „Já nevím. To nejsou, nebo teda jako jsou, plánovaný věci, ale jak se to někdy v životě stane, to si člověk nikdy nemůže ani představit. Jsem za to hrozně rád,“ dodal ale pyšný čtyřnásobný táta.

Koller versus fanoušek:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.