Jolana Voldánová - Má dceru gamblerku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jolana Voldánová - Má dceru gamblerku

Nejšťastnější byla malá Kačenka, dcera Jolany Voldánové, u blikajících automatů. Maminka ji nemohla od svítících beden odtrhnout.
Nejšťastnější byla malá Kačenka, dcera Jolany Voldánové, u blikajících automatů. Maminka ji nemohla od svítících beden odtrhnout. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Zprávařka Jolana Voldánová (38) má dceru, která miluje výherní automaty, a to jsou jí teprve tři roky! V pondělí vzala Voldánová poprvé do společnosti svou malou Kačenku a nemohla ji odtrhnout od blikajících strojů. I přesto byla malá Kateřina hvězdou na párty ke křtu knihy O češtině, kterou pokřtila papírová figurína Jiřiny Jiráskové (76).

PRAHA – Zprávařka Jolana Voldánová (38) má dceru, která miluje výherní automaty, a to jsou jí teprve tři roky! V pondělí vzala Voldánová poprvé do společnosti svou malou Kačenku a nemohla ji odtrhnout od blikajících strojů. I přesto byla malá Kateřina hvězdou na párty ke křtu knihy O češtině, kterou pokřtila papírová fi gurína Jiřiny Jiráskové (76).

Jirásková se totiž měla vedle Ivany Andrlové a herce Zbyška Pantůčka stát třetí kmotrou knihy O češtině, která vyšla jako novinka o Edici České Televize. Místo skvělé herečky se však na pódiu objevila jen papírová vystřihovánka Jiráskové. „Paní Jirásková bohužel musela naléhavě vzít záskok v divadle a moc se omlouvá,“ sdělil hostům Aleš Cibulka, který slavnostní odpolední křest moderoval.

Jiřina Jirásková však nakonec promluvila k lidu. Sice neměla tu čest jako Andrlová a Pantůček pokřtít knihu písmenkovou polévkou v převleku za bezdomovce, ale alespoň z telefonu, napojeného do reproduktorů, popřála knize hodně štěstí.

Největší hvězdou večírku byla nakonec malá Kačenka Voldánová, která šla z náruče do náruče a na koho se podívala, toho obdarovala tím nejrozkošnějším úsměvem. Nejvíce se k malé Kateřině tulila Alena Zárybnická, která má doma jen syna Vítka a zřejmě by si taky přála ještě malou princeznu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.